Heb je nog vragen?

Kristallen zijn ‘levende dingen’: ademend, communicerend, glanzend en pulserend. Ze zenden krachtige vibraties en energiën uit die ons hele wezen kunnen beïnvloeden. Kristallen hebben niet alleen invloed op ons lichamelijk functioneren, maar ook op ons bewustzijn.

Het ego zorgt voor een scheiding van onze intuïtie en ons hogere zelf, dat van oorsprong spiritueel is. We zijn ons daardoor nog maar zelden bewust van ons werkelijke ‘innerlijke-zelf’ dat ons met alle andere levensvormen verbindt. De meeste van onze problemen worden namelijk veroorzaakt door deze verbroken verbinding.
Kristallen kunnen ons helpen die gebieden van de geest, waarvan we ons niet meer bewust zijn, te bevrijden.

Ze werken voornamelijk op basis van de trillingen die ze afgeven en kleureigenschappen van de steen.

FAQ

Het woord kristal is afkomstig van het Griekse woord ‘krustallos’ dat ijs betekent. Een kristal is een homogeen lichaam, met een gelijkmatige inwendige bouw. Als je het hebt over ‘kristallen’ dan praat je eigenlijk over mineralen de op een bepaalde manier zijn gerangschikt.

De aarde bestaat voor 85% uit kristallen. De aardkorst zelf bestaat voornamelijk uit siliciumdioxyde, een verbinding van silicium en zuurstof,in combinatie met zes andere, algemeen voorkomende elementen (aluminium, ijzer, calcium, natrium, kalium en magnesium). Deze elementen vormen samen de basis voor een verscheidenheid aan kleuren, vormen, groottes en hardheden.

Ja, dit kan. Maar als er een akkoord wordt gegeven voor de steen die ik heb uitgekozen door jou, en dus niet de persoon die de steen uiteindelijk gaat dragen, ligt het risico bij de koper. Ruilen is geen optie.

Er is altijd een mogelijkheid om een cadeaukaartje te kopen zodat de ontvanger van de steen zelf alle persoonlijke vragen kan invullen.

WAT JE WILT.

Je sterrenbeeld is een verzameling van een figuur vormen als je ze door lijnen met elkaar zou verbinden.

Het zegt iets over je ontwikkelingen en wie je moet worden.

WAT JE NODIG HEBT.

Onder je maanteken vallen de kwaliteiten die je persoonlijkheid vertegenwoordigd. Je instinctieve en emotionele opmaak, wat je in situaties voelt. De ‘inner’ -jij, je gedachtes en herinneringen.

En je maanteken zegt iets over onze moeder (nurturer)
.

HOE TE BEREIKEN.

Je kan achter je ascendant komen door naar de graden en het teken te kijken dat aan de horizon stond toen je werd geboren.

Ascendant zegt iets over je eerste impressie. What draws people in, hoe je je dag begint, hoe je reageert naar de buitenwereld en hoe je jezelf uit.

Mercurius bepaalt hoe je communiceert, praat, denkt en informatie verwerkt. .

Venus bepaalt wat en hoe je lief hebt. Het geeft aan hoe je affectie toont en op welke kwaliteiten in de ander je valt.

Mars bepaalt hoe je jezelf laat gelden, of je actie onderneemt en de energie die je omringt.

Jupiter gaat over idealisme, optimise en uitbreiding. Hoe je staat ten opzichte van succes.

Een chakra is een draaiende werveling van verfijnde energie, die zich op 7 plekken verdeeld over je lichaam bevinden. Je kan de chakra’s zien als energiecentrales in het menselijk lichaam, die er voor zorgen dat de benodigde energie daar terechtkomt waar die zijn moet. De chakra’s, die met elkaar in verbinding staan via de ruggengraat, zijn van wezenlijk belang voor het goed functioneren van de organen en daarom belangrijk voor onze gezondheid.

De verfijnde biomagnetisme mantel die het fysieke lichaam omgeeft en een beschermende zone vormt van een halve tot een hele meter van het lichaam. Het bevat informatie over iemands fysieke, geestelijke, emotionele en psychische toestand.

In de Chinese geneeskunde een verfijnd energiekanaal dat dicht langs de oppervlakte van de huid loopt.

Iemand die gevoelig is voor indrukken en prikkels en die verandering van energie snel oppikt. Heftiger en intensiever dan bij de gemiddelde persoon wordt deze energie gefilterd. Hooggevoeligheid is niet een spirituele term, maar is een bestaande eigenschap van de combinatie van het zenuwstelsel en de hersenen. Ongeveer twintig procent van de huidige bevolking is hoog sensitief.

Je steen heeft zijn werk gedaan en je kan hem nu terug geven aan de aarde door hem terug te stoppen in de grond.

Het kan zijn dat hij niet goed gereinigd is, of dat hij te lang in het donker heeft gelegen. Zorg er ook voor dat niemand anders dan jij aan de steen zit, je wilt niet dat hij de vibratie of energie van iemand anders opneemt.

Zie achterkant van het blaadje wat je bij je persoonlijke steen ontvangt. Bestel je geen persoonlijke steen maar bestel je in de webshop, stuur mij dan een berichtje en dan stuur ik je de info over de betreffende steen en hoe je hier hebt beste voor kunt zorgen.

Zie achterkant van het blaadje wat je bij je persoonlijke steen ontvangt. Bestel je geen persoonlijke steen maar bestel je in de webshop, stuur mij dan een berichtje en dan stuur ik je de info over de betreffende steen.

Lastig. Ik zal wel een steen voor je kunnen vinden, maar niet een steen die het beste aansluit op wat je nodig hebt. Ik snap dat het moeilijk is iemand te vertrouwen die je niet kent, maar alles wat je deelt blijft tussen ons.

Dat verschilt per persoon. Bij de 1 weet ik binnen een uur welke steen het beste zou passen, en bij de ander duurt dit hele proces wel een week. Hierna ligt het eraan of de steen op voorraad is, en hoe druk het is. Maar ga uit van minimaal een week. Mocht het langer duren, bespreek ik dit altijd op tijd met je!

Simpelweg omdat er meer steen is verwerkt in een staafje.

Als je de steen ontvangt heb ik hem al gereinigd en opgeladen voor je. Houd hem even in je handpalm en probeer je energie op de steen te richten. Je hand zal warm worden, je zal soms je bloed voelen stromen en soms voel je iets anders gebeuren. Zorg er wel voor dat je rustig bent en niet afgeleid raakt tijdens jullie ‘eerste ontmoeting’.

Ja! Maar ik zeg wel altijd draag er niet meer dan 3. En dan is het het beste om stenen te dragen die elkaars werking versterken. Let er dus op dat je geen meerdere stenen draagt met tegengestelde werking. Je kan stenen afwisselen om te kijken welke goed bij elkaar en bij jou passen. Maar, let er wel op dat sommige stenen wat langer de tijd nodig hebben om goed hun werk te kunnen doen. Mocht je het niet zeker weten, stuur mij dan een berichtje.

Zilver kan gelukkig niet roesten, maar wel dof of zelfs zwart worden door oxidatie. Zilver kan wel tegen water, maar zorg ervoor dat je het sieraad goed afdroogt. Let wel op met douchegel en/of shampoo, daar kan het dan weer niet tegen. Let ook op dat de lijm van de edelstenen los kan laten als het teveel in contact komt met water. Ook kunnen niet alle edelstenen tegen water, dit zal ik aan je doorgeven mocht dat het geval zijn.

Voor een pakket dat door de bus past betaal je €3,95. Dit gaat om een track en trace pakket, vergeet daarom niet je email achter te laten bij het uitchecken, je krijgt een mailtje zodat je je pakje kunt volgen.
Voor Pakketpost betaal je €6, ook met traceerbare code.

Als het om een platte brief gaat, dan is het 1 internationale zegel. 
Is het geen brief, maar een grotere envelop of pakje, dan wordt het meteen pakketpost. Dit kost €7 zonder track en trace code, of €13 inclusief. Gratis verzending boven €75 is alleen geldig binnen Nederland, voor België geldt 50% korting op verzendkosten.

Disclaimer

Op het moment dat er akkoord wordt gegaan met mijn keuze betreffende persoonlijke steen, kan er niet meer gewisseld worden.
Het niet bevallen van kleur/vorm/grootte hoort dan ook bij het risico van het concept.
Er wordt geprobeerd zvm rekening te houden met alle wensen en alle beslissingen gaan in overleg.

Ben jij op zoek naar een steen uitgezocht op jouw fysieke en mentale gesteldheid?