Shy

Shy; Founder

Mijn naam is Shy, en ik ben eigenaresse en oprichter van GemsByShy. Ik woon in Amsterdam maar voel mij overal ter wereld thuis, hou ontzettend veel van dieren, ben hoog sensitief en vind ik de yoga levenstijl heel interessant. Naast onze fysieke winkel en webshop ben ik afgestudeerd actrice. Verhalen vertellen is dan ook één van mijn favoriete bezigheden.

Vanaf jongs af aan heb ik de behoefte andere mensen te helpen en bij te dragen aan het geluk van anderen. Nu ik ouder ben snap ik dat we zelf verantwoordelijk zijn voor ons geluk; dit maakt het verlangen naar het helpen van mijn medemens er niet minder op.
Met het opzetten van GemsByShy heb ik dit tastbaar gemaakt.

Roos van der Linden, Content Creator en winkel medewerker

Ik ben Roos, voorheen stagiair van Gemsbyshy.
Inmiddels ga ik aan de slag als content creator en vormgever van de social media kanalen. Daarnaast werk ik sinds een aantal maanden ook in de winkel.

Vanaf jongs af aan ben ik al mega geïnteresseerd geweest in andere denkwijze en het universum.
Aangezien ik Hoogsensitief ben en veel prikkels ervaar, vind ik mijn eigen kracht terug doormiddel van spiritualiteit.

Tijdens mijn stage die ik combineerde met mijn studie in mode heb ik de ultieme vrijheid gehad om te ontdekken wat ik het allerleukste vind.
Zo kan ik nu al mijn passies en interesses voor esthetiek, spiritualiteit en vormgeving elkaar laten versterken en terug laten komen in wat jij tegenkomt op bijvoorbeeld Instagram.

Noury

Noury; Winkel medewerker & rechterhand van Shy

Hi! Mijn naam is Noury Timmermans. Ik ben energetisch/holistisch therapeut, geef readings, ‘heal’ les en energetische behandelingen, organiseer vrouwencirkels & ceremonies en draai nu vast elke week mee in de winkel van Gems by Shy. Ik geniet met volle teugen van het leven en deel graag mijn kennis. Spiritualiteit is voor mij een betoverende leefstijl. Er is oneindig veel te ontdekken en te ‘herinneren’. 

Mocht je ergens naar op zoek zijn of graag advies willen, ben je altijd welkom! Ik help je graag. Tot snel!

Nour

Simba; Office Support Dog

Hoi! Mijn naam is Simba, ik ben ongeveer drie jaar en ik ben nog niet zo lang geleden gered uit het asiel in Spanje door Shy. Elke week kom ik wel een dagje mee naar winkel om alles een beetje in de gaten te houden. Ook ben ik heel goed in slapen, languit in het midden van de winkel liggen en opletten wie er binnen komt. Maar dutjes doen vind ik echt het allerleukst. Mocht je mij willen aaien, dan mag dit als ik naar je toe kom! Aaitjes achter mijn oor vind ik het lekkerst. Hopelijk zie ik je snel!

Simba

Hoe ga ik te werk

Vaak hoor ik dat mensen door het bos de bomen niet meer zien als het aankomt op spiritualiteit. Met name welke steen hen zou kunnen helpen bij de betreffende klachten.

Geen nood, that’s where I come in! En geen zorgen, je zit nog nergens aan vast. Mocht je gedurende het proces toch twijfelen, of het te spannend vinden, dan kan je altijd beslissen om geen gebruik te maken van mijn skills.
Handig om te weten dat ik bij het concept van het uitzoeken van een persoonlijke steen alleen met zilver werk (tenzij anders vermeld), aangezien de energie van de maan wordt geleid door zilver.

Voordat ik opzoek kan gaan naar een steen die goed bij jou zou passen, heb ik een paar dingen van je nodig.

Het belangrijkste is de voornaamste reden waarvoor je een steen zoekt. Natuurlijk komt een nog veel meer bij kijken, maar we zetten dit op de eerste plek.

Probeer alle vragen zo duidelijk mogelijk in te vullen, zodat ik zo specifiek mogelijk te werk kan gaan. Je geboorte tijd, datum en plaats is voor mij handig omdat ik dmv sterrenkunde op die manier ook wat te weten kan komen over jou persoonlijkheid.

Nadat je het formulier hebt verzonden, mag je mij een berichtje sturen op Instagram (@gemsbyshy) zodat ik voor snelle vragen en/of onduidelijkheden je daar kan benaderen.

Tijdens mijn zoektocht is het belangrijk dat ik erachter kom welke chakra’s uit balans zijn, vandaar soms vragen waar je zelf niet zo 1,2,3 aan zou denken.

Na een paar dagen, soms zelfs langer dan een week, kom ik bij je terug met het resultaat.
Je leest alle info door maar ik vertel je nog niet welk steentje je krijgt, dat zie je past als je ‘m binnen krijgt.

Dat doe ik om 2 redenen, allereerst zodat jullie niet snel gaan googlen, aangezien er vanalles op internet staat wat niet klopt. En dan zijn we weer terug bij af! En daarnaast wil ik natuurlijk ook een beetje mijzelf indekken ?

Hierna mag je kiezen in wat voor vorm je de steen wilt, een normaal steentje, een druppel of een staafje. Ik zal je laten weten wat de mogelijkheden zijn voor de steen die ik voor jou heb uitgekozen.

Vaak bevestig ik de hangertjes zelf omdat ik dan zeker weet dat de stenen niet beschadigen aan de binnenkant. Gelukkig heb ik tegenwoordig hulp omdat het door drukte onmogelijk wordt om alles in mijn eentje handmatig te bevestigen.

Als de lijm droog is ga ik de steen grondig reinigen en opladen en als dat gebeurd is kan het steentje inclusief nodige informatie jou kant op. Je krijgt een seintje als dit gebeurd is!

Ben jij op zoek naar een steen uitgezocht op jouw fysieke en mentale gesteldheid?