Shy

Shy; Founder

Mijn naam is Shy, en ik ben eigenaresse en oprichter van Gems by Shy. Ik woon in Amsterdam maar voel mij overal ter wereld thuis, hou ontzettend veel van dieren, ben hoog sensitief en vind de yogalevenstijl heel interessant. Naast onze fysieke winkel en webshop ben ik afgestudeerd actrice. Verhalen vertellen is dan ook één van mijn favoriete bezigheden.

Vanaf jongs af aan heb ik de behoefte andere mensen te helpen en bij te dragen aan het geluk van anderen. Nu ik ouder ben snap ik dat we zelf verantwoordelijk zijn voor ons geluk; dit maakt het verlangen naar het helpen van mijn medemens er niet minder op.
Met het opzetten van Gems by Shy heb ik dit tastbaar gemaakt.

Noury; Verhuisd naar Valencia maar nog werkzaam achter de schermen!

Hi! Mijn naam is Noury Timmermans. Ik ben energetisch/holistisch therapeut, geef readings, ‘heal’ les en energetische behandelingen, organiseer vrouwencirkels & ceremonies en draai nu vast elke week mee in de winkel van Gems by Shy. Ik geniet met volle teugen van het leven en deel graag mijn kennis. Spiritualiteit is voor mij een betoverende leefstijl. Er is oneindig veel te ontdekken en te ‘herinneren’. 

Mocht je ergens naar op zoek zijn of graag advies willen, ben je altijd welkom. Ik help je graag. Tot snel!

Nour

Noury
Tally

Tally; Winkelmedewerker

Yoehoe!
Aangenaam mooie ziel die dit leest.

Mijn naam is Talitha maar noem me maar Tally. Ik ben een geboren entertainer en performer. Een levensgenieter met een spirituele ziel. Ik maak pop muziek en treed op als zangeres op uiteenlopende events. Naast het bruisende artiestenleven houdt spiritualiteit mij in balans en geeft het mij de rust die ik nodig heb. Meditatie, edelstenen en mijn focus om mezelf ten alle tijden te willen verbeteren en te groeien als mens is daarom ook mijn middelpunt.

Op deze manier wil ik graag mensen inspireren om ook de rust in zichzelf te vinden en nog meer van het leven te genieten. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik bij het team hoor van Gems by Shy; edelstenen en prachtige spirituele items verkopen geeft mij enorm veel voldoening en op deze manier draag ik ook weer een steentje bij aan het helpen van mijn medemens. Hopelijk tot gauw! ❤️

Mika; Winkelmedewerker

Hoi! Mijn naam is Mika, ik ben professioneel danseres en ik doe daarnaast wat modellenwerk. Ik ben een echte Amsterdammer die houd van de drukte en gezelligheid.

Door mijn drukke werk en ikzelf die de drukte graag opzoekt, is spiritualiteit echt mijn gronding.
Het is mijn kalmte, het zorgt ervoor dat ik mijn emoties kan reguleren, het is mijn inzicht, kennis en mijn gids.
Ik ben opgegroeid met spiritualiteit en astrologie, ik heb als klein meisje altijd al readings gedaan met tarrot kaarten, de sterren bestudeerd, maar ben vooral zo opgevoed door mijn ouders en oma.

Ik ben een gevoelspersoon die nooit haar gut negeert, geen oordeel heeft naar mijn mede mens, hoog sensitief is en het leven met volle liefde leeft.

Ik heb er nu al zin in om je te ontmoeten in de winkel om gezellig een praatje te maken en een prachtig exemplaar uit te kiezen, die we helemaal op jouw manier en gevoel gaan benaderen.

 

Mika

Jasmine; Winkelmedewerker

Hi mooie mensen! 

Mijn naam is Jasmine, en ik woon in Amsterdam. 
Aangenaam kennis te maken!
Ik ben danser, fotograaf, model en nog veel meer. 

Ik sta open minded in het leven, zit graag in de boeken, houd van soul music en reizen. Ook ben ik vertrouwenspersoon bij een stichting, krijg ik een enorme boost aan dankbaarheid om de mens te kunnen helpen op het gebied van mental health. 
Het liefste ben ik altijd bezig, mijn compassie is groot en de zorg voor een ander ook. 
Spiritualiteit zorgt ervoor dat ik kan terugkomen naar mijzelf. 
Het aardt mij, omarmt mij, verwelkomt mij, de energie vloeit in mij. 
Elke edelsteen heeft haar eigen werking en kracht, soms kan het een zoektocht zijn om de juiste te vinden welke bij jou past.
Ik ben een echt gevoelsmens, hoog sensitief, en kan niet wachten om je te kunnen helpen bij Gems by Shy. 

Liefs, 
Jasmine

Tess; Winkelmedewerker

Hee! 🙂 Mijn naam is Tess.
Een creatieve ziel die altijd openstaat voor nieuwe ervaringen en lessen. Ik heb theater gestudeerd en ben op dit moment bezig met een nieuwe opleiding waar ik toegepaste filosofie studeer.

Ik ben altijd al gefascineerd geweest door de verschillende vormen van leven.
Mens, dier, natuur en de geest. Hoe deze samenkomen en zich op een bijzondere manier met elkaar verbinden. Zijn wij als mens wel bewust van deze connectie of hebben we een bepaalde gronding nodig om dit echt te realiseren?

Voor mij is deze gronding spiritualiteit. Als ik even mijn balans kwijt ben op deze drukke aarde, vind ik altijd mijn weg terug bij edelstenen, tarot, astrologie en meditatie. Ik analyseer ook graag mijn dromen, ze vertellen je zo veel!

Ik ben een sentimenteel mens en vind het verbinden met mijn medemens het mooiste wat er is.
In de winkel sta ik altijd klaar om vragen te beantwoorden en om te assisteren bij het kiezen van de edelsteen die jij op dat moment nodig hebt.

Hopelijk tot snel! ✨

 

Simba

Simba; Office Support Dog

Hoi! Mijn naam is Simba, ik ben ongeveer vier jaar en ik ben in 2021 gered uit het asiel in Spanje door Shy. Elke week kom ik wel een dagje mee naar winkel om alles een beetje in de gaten te houden. Ook ben ik heel goed in slapen, languit in het midden van de winkel liggen en opletten wie er binnen komt. Maar dutjes doen vind ik echt het allerleukst. Mocht je mij willen aaien, dan mag dit als ik naar je toe kom! Aaitjes op mijn bil vind ik het lekkerst. Hopelijk zie ik je snel!

Ben jij op zoek naar een steen uitgezocht op jouw fysieke en mentale gesteldheid?