Hoe ga ik te werk

Als we het over spiritualiteit hebben en over het vinden van een passende steen, zien veel mensen door de bomen het bos niet meer.

That’s where I come in!
En geen zorgen, je zit nog nergens aan vast. Mocht je gedurende het proces twijfels hebben, of het te spannend vinden, dan kun je altijd beslissen geen gebruik te maken van GemsByShy tijdens jou zoektocht.

Handig om te weten dat ik bij ‘Het Concept’ van het uitzoeken van een persoonlijke steen alleen met zilver werk (tenzij anders vermeld), aangezien de energie van de maan wordt geleid door zilver.

Voor ik opzoek ga naar een steen die jou kan helpen beter in je kracht te staan, heb ik informatie van je nodig.

Het belangrijkste is de voornaamste reden waarvoor je een steen zoekt. Natuurlijk komt een nog veel meer bij kijken, maar we zetten dit op de eerste plek.

Probeer alle vragen in het formulier zo duidelijk mogelijk in te vullen, zodat ik zo specifiek mogelijk te werk kan gaan. Je geboorte tijd, datum en plaats is voor mij handig omdat ik dmv sterrenkunde op die manier ook wat te weten kan komen over jou persoonlijkheid.

Nadat je het formulier hebt verstuurd, mag je mij een berichtje sturen op Instagram (@gemsbyshy) zodat ik voor snelle vragen en/of onduidelijkheden je via daar kan benaderen.

Tijdens mijn zoektocht is het belangrijk dat ik erachter kom welke chakra’s uit balans zijn, vandaar dat er vragen zijn waar je zelf niet zo 1,2,3 aan zou denken.

Na een paar dagen, soms zelfs langer dan een week, kom ik bij je terug met de uitkomst.
Je leest alle info door maar je hoort pas welk steentje je krijg als je ‘m binnen krijgt.

Dit gebeurd om 2 redenen; allereerst zodat jullie niet snel gaan googlen, aangezien veel info op internet staat wat niet klopt. En dan zijn we weer terug bij af! Daarnaast wil ik natuurlijk ook een beetje mijzelf indekken ?

De volgende stap is het kiezen van de vorm van de steen die ik heb uitgekozen.
Een normaal steentje, een druppel of een staafje. Ik zal je laten weten wat de mogelijkheden zijn.

Vaak bevestig ik de hangertjes zelf omdat ik dan zeker weet dat de steen niet beschadigt aan de binnenkant. Gelukkig heb ik tegenwoordig hulp omdat het door drukte onmogelijk wordt om alles in mijn eentje handmatig te bevestigen.

Als de lijm droog is ga ik de steen grondig reinigen en opladen. Als dat gebeurd is kan het steentje inclusief nodige informatie jou kant op.

Je krijgt een seintje als je steentje gepost is!

Ben jij op zoek naar een steen uitgezocht op jouw fysieke en mentale gesteldheid?