Algemene info

Ben jij opzoek naar een edelsteen, uitgezocht op jou fysieke en mentale gesteldheid?
Kristallen kunnen helpen gestagneerde energie in beweging te brengen,door schadelijke vibraties op te ruimen.

Wanneer dit gebeurd is zul je je krachtiger en bevrijd voelen.

Zie jij soms door de bomen het bos ook niet meer? Er is zoveel keuze en wat doet welke steen nou eigenlijk? En welke stenen werken samen?

GemsByShy is de guidance waar je naar opzoek bent, terwijl je tegelijkertijd in het zoek proces betrokken wordt.

Hoe het begon

Een aantal jaar geleden verbleef ik een tijd in Los Angeles om audities te doen tijdens het zogenoemde ‘Pilot Season’. Al hoewel ik van reizen houd, voelde ik me vaak aan het eind van de dag helemaal leeg gepompt. De acteer wereld daar is vrij hard, competitief en vaak erg oppervlakkig. Als hoog sensitief persoon sloot ik mij buiten de audities om het liefst op in mijn kamer, of ging ik uren lopen door de rustigere plekken zonder muziek in om niet overprikkeld te raken. Ik weet nog heel goed hoe ik op een gegeven moment een straat in liep en het voelde alsof ik letterlijk naar binnen werd gezogen. Ik deed de deur open en een vriendelijke, lieve hond kwam op mij afgerend, duwde zijn hoofd tussen

mijn benen en ging vervolgens liggen. De eigenaresse stond op, vroeg vriendelijk of iedereen de winkel kon verlaten behalve ‘the girl thats standing next to my dog’ en sloot de winkel af. Ze nodigde me uit voor thee en vertelde me dat haar hond normaal gesproken absoluut niet van mensen houdt. Volgens haar herkende hij het feit dat ik niet alleen hoog sensitief was, maar ook een empath, een healer en een spiritual guide. Vanaf die dag werd deze vrouw mijn ‘lifeguide’ en heeft zij mij alles geleerd wat ik maar moet weten over stenen, healing, het leven en onze ‘innerlijke reis’. Ik ben haar ontzettend dankbaar want door haar ben ik in contact gekomen met de werking van stenen. Het werken met kristallen voelt letterlijk als thuiskomen.

Prijzen & Opties

Losse stenen kosten €10.

Kies je ervoor om je steen als sieraad te dragen, dan kost een steen aan een zilveren hangertje €21. Dit wordt door GemsByShy zelf bevestigd zodat de binnenkant van de steen niet beschadigd en de steen zijn vibratie niet verliest.

Voor sommige kristallen is er de mogelijkheid een staafje te kiezen, deze kosten €23. Hier zit meer steen in verwerkt en kost daardoor meer.

Nog een optie is een steen in de vorm van een druppel en kost €22.

Na het kiezen van een steen hoor je van mij wat de opties voor jou steen zijn.

Verzending van een hangertje/staafje met de post is €2.50, en op eigen risico. Verzending met Track & trace kost €4.35.

Mocht je meer bestellen in de webshop dan neem ik later contact met je op.

Wil je een ketting bij je persoonlijke steen bestellen, dan kan dit voor €20.

Nog een optie is een zwart waskoord voor €2.

Je kan ervoor kiezen het koord los toe te voegen, of met knoop. Het koord wordt dan zodanig geknoopt dat de hoogte van de steen veranderd kan worden door aan de 2 knopen te schuiven.

Ben jij op zoek naar een steen uitgezocht op jouw fysieke en mentale gesteldheid?