Hoe Gems by Shy is ontstaan

Een aantal jaar geleden verbleef ik, Shy, tijdens Pilot Season in Los Angeles om audities te doen voor acteerklussen. De dagen waren lang en zwaar en aan het einde van de middag voelde ik me al helemaal leeggezogen. Hierdoor sloot ik mij het liefst op in mijn kamer, om mezelf te ontladen van alle prikkels.
Na een aantal weken liep ik langs een winkeltje waar ik bijna naar binnen werd gezogen. Een vriendelijke, lieve hond kwam op mij afgerend, duwde zijn hoofd tussen mijn benen en ging vervolgens liggen. De eigenaresse stond op, vroeg vriendelijk of iedereen de winkel kon verlaten behalve ‘the girl that’s standing next to my dog’ en sloot de winkel af.

Ze nodigde mij uit voor thee en vertelde dat haar introverte hond ontzettend mensenschuw is. Volgens haar herkende hij het feit dat ik niet alleen hoog sensitief was, maar ook een healer en een spiritual guide. Vanaf die dag nam deze vrouw mij onder haar hoede en nog steeds leert zij mij alles over stenen, healings, het leven en onze ‘innerlijke reis’.

Ben jij op zoek naar een steen uitgezocht op jouw fysieke en mentale gesteldheid?