Retourbeleid

Bij Gems by Shy heb je de mogelijkheid om je bestelling te retourneren. Dit kan binnen 7 dagen na ontvangst van het pakket. Zorg er wel voor dat je 925 zilveren items ongedragen, onbeschadigd en netjes retourneert. Het is belangrijk dat je ons binnen 7 dagen een email stuurt naar contact@gemsbyshy.com met de track en trace code van het geretourneerde pakket.

Bewaar het retourbewijs goed tot je van ons een retourontvangst melding email ontvangt. Dan pas wordt jouw retour in werking gezet. 

Je hebt de verplichting om direct bij aflevering te onderzoeken of de producten aan de overeenkomst voldoen en in goede staat ontvangen zijn. Mocht het artikel dat je van ons ontvangen hebt kapot zijn of heb je het verkeerde artikel of iets niet geleverd gekregen? Dan kun je beroep doen op de wettelijke garantie. Laat ons per mail binnen 24 uur weten op contact@gemsbyshy.com waarom je beroep doet op je garantie. 

Gems by Shy Giftcards: Let daarom altijd bij aankoop goed op of het aankoopbedrag ook daadwerkelijk klopt.

Gems by Shy edelstenen: We zijn ons ervan bewust dat onze webshop grotendeels bestaat uit edelstenen. Elke steen is uniek en past zich aan aan jouw energie. Wij proberen zoveel mogelijk foto’s van elke hoek toe te voegen aan onze producten in de webshop, inclusief gewicht en afmetingen. Omdat de natuur niet perfect is hebben sommige edelstenen barsten, deukjes of oneffenheden. Dit zullen wij altijd vermelden bij het originele product in de webshop. Dit valt niet onder de garantie.

Producten met defecten, beschadigingen en slijtage welke te verwachten zijn bij veelvuldig gebruik zijn uitgesloten van garantie en kunnen niet geretourneerd worden.

 

Retourneren werkt het snelst en eenvoudigst als je dit zsm bij ons aangeeft via de mail. Let op: laat ons altijd weten als je een artikel wil terugsturen. Wanneer je iets terugstuurt zonder enig bericht kunnen wij niet garanderen dat de retourzending op een juiste manier verwerkt wordt, en/of de kosten worden terugbetaald.

Retourneren komt op kosten van de koper. Zorg ervoor dat je beschikt over een track en trace code; mocht het pakketje kwijt raken dan kunnen we altijd zien waar deze zich bevindt. Mocht het pakje alsnog niet gevonden worden dan kunnen we met de track en trace code een aanspraak op restitutie doen.

Gebruik onderstaand adres om je pakket terug te sturen:

Gems by Shy
Haarlemmerdijk 33
1013 KA
Amsterdam

Wanneer je je hele order retour stuurt, ontvang je het gehele bedrag terug op je rekening, inclusief verzendkosten. Stuur je een gedeelte van de bestelling terug, dan ontvang je alleen de kosten van het geretourneerde product, exclusief verzendkosten.

Wij proberen dit zsm te doen, in ieder geval binnen 7 dagen na ontvangst van jouw retourzending.

Ben jij op zoek naar een steen uitgezocht op jouw fysieke en mentale gesteldheid?