Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Gems By Shy
Average rating:  
 26 reviews
 by Tuoyo
Amazing

Amazing little shop with a huge variety of crystal and magical content. I love the energy and Talita was super helpful. She saged our crystals so we could use it immediately. Thank you

 by Milica
Bought the beautiful Druzy Agata in the store

Amazing store , such a nice pieces I couldn’t choose what to pick ! Thank God there was this sweet seller Talitha that was so helpful ????????????

 by Inez
Prachtig product

Super blij met het roze amethist maantje! Mooi product, goede prijs. Het pakketje uitpakken is een feestje. Thanks Shy voor de fijne en goede service.

 by Marie-Laure
Een top ervaring ❤

Ik heb al meermaals bij Shy gekocht en Shy je blijft mijn go to person . Je bent een geweldig persoon en zo behulpzaam . Altijd klaar om extra uitleg te geven of hulp te bieden . In jouw pakjes zit jouw passie , liefde en ziel voor wat je doet . En wat prachtige pakjes om elke keer te ontvangen . Mijn persoonlijke steen was ook een super ervaring en ik ben er nog altijd super blij mee.
Gems by Shy is gewoon een top aanrader op alle gebieden ?❤

 by Bob Hommersen
Liefde & Aandacht

Vandaag ontving ik het boekje "Edelstenen voor kinderen" voor mijn kleindochter Isa.
De manier van inpakken, het wierrookje en de persoonlijke boodschap stralen allemaal aandacht & liefde uit waar je voor staat!
Helemaal super, dank je wel.

 by Juul
Prachtig

Heeeel erg blij met mijn nieuwe beauty! Toen ik de Roze Amethist bol zag was ik meteen verliefd. De kwaliteit is super en er komt zo’n fijne zachte energie vanaf. Het pakketje openen was ook een feestje, super mooi ingepakt als een cadeautje en een lief berichtje erbij. Dit was mijn eerste bestelling en zéker niet de laatste. X

 by Gaby
Fantastisch

Toen ik het pakketje openmaakte was dat al een hele beleving opzich! Het zag er mooi uit en het was te zien dat het met liefde was ingepakt, ook zat er nog een lief persoonlijk berichtje bij! De producten die ik had besteld waren net zo mooi als op de site en van goede kwaliteit. Ben er heel blij en ga zeker vaker wat bestellen bij Shy!!

 by MinoukD
MEGA BLIJ

Al meerdere keren iets besteld en elke keer voel ik me een blij klein kindje als ik het aan krijg.

Mijn volgende bestelling zit al in mijn mandje.

 by Ties
Orgineel en persoonlijk verpakt

Enorm blij met mijn bestelling bij Gems by Shy! Afgelopen week had ik voor het eerst een bestelling geplaatst en was positief verrast met de mooie verpakking en het leuke persoonlijke berichtje wat er in de doos geschreven was.

Ik zal gauw weer iets bij je bestellen :).

 by Stephanie Holt
Super blij met Gems By Shy

Via een vriendin bij Gems by Shy terecht gekomen en nu al een paar keer wat besteld. Super goeie service, bestellingen worden snel verzonden en zijn echte kado-tjes om uit te pakken. Ik ben fan en ga zeker nog vaker hier bestellen

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»