Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Gems By Shy
Average rating:  
 12 reviews
by Marinde on Gems By Shy
Dankjewel!

Dankjewel Shy voor de moeite die je er weer in gestopt hebt, de mooie steen en hoe leuk je het weer verpakt hebt. Tot binnenkort!

by Angel on Gems By Shy
Vaste klant!

Shy weet niet alleen heel veel over edelstenen, ze is ook nog eens heel betrokken. Na het bestellen van mijn persoonlijke steen, ontving ik mijn eerste pakketje. Ingepakt vol goede zorg met een persoonlijk briefje erbij. Daarna vaker besteld en elke keer als ik het pakketje openmaak, is het weer een feestje. De liefde en zorg waarmee Shy het inpakt, is meteen te zien. Dit is sowieso mijn go-to stenenshop! 🙂 Dankjewel voor alles!

by Jessica on Gems By Shy
Bedankt!!!

Lieve Shy,

Wil je ontzettend bedanken voor de leuke decembermaand die ik dankzij jouw Adventkalender heb gehad! Heerlijk om iedere dag een cadeautje uit te mogen pakken, super leuk dat er nog als extra een filmpje iedere dag bij zat met uitleg hiervan....

Wens je een hele mooie en bijzondere kerst toe!
🙏🍀❤

by Esther on Gems By Shy
Dankbaar

Lieve Shy,

Je bent mijn favoriet! Ik bestel sinds een aantal maanden mijn edelstenen bij jou en het is zo’n feestje om de pakketjes steeds weer uit te pakken. Het contact is altijd heel erg fijn, je bent erg behulpzaam en je producten zijn prachtig 😍 en belangrijk voor mij: Fairtrade.

Big fan!

Keep up the good work!

Liefs,

Esther

by Shanice on Gems By Shy
Prachtige persoonlijke steen die precies bij mij past!

Lieve Shy,

Wat ben ik blij en gelukkig met mijn bijzondere persoonlijke steen! Het is ook een steen die echt precies bij mij past! Je kan echt merken dat je de steen met liefde voor mij hebt uitgezocht, dat zag ik vooral aan hoe ik het pakketje geleverd kreeg en de aandacht die je erin hebt gestopt om een steen voor mij uit te zoeken die zo goed past.

Hierna heb ik nog een paar bestellingen bij je geplaatst en wat een mooie sieraden en stenen heb je! Ben er elke keer dolblij mee en ik raad iedereen aan om bij jou deze bijzondere producten te shoppen en en vooral de persoonlijke steen!

by Janneke on Gems By Shy
Crystal magic

Elke keer dat er een pakketje binnenkomt van Gemsbyshy is het een feestje.
De aandacht en passie die hier in zit voel je bij het openmaken.
Tevens zie je dit niet alleen aan de pakketjes maar ook aan de tijd die wordt besteed om al je vragen te beantwoorden, met je mee te denken en de kennis met je te delen.

Het aanvragen van een persoonlijke steen is een heel mooi proces waar heel veel aandacht wordt besteed aan jouw als persoon en wat jij nodig hebt. Een ervaring waarbij je voelt dat dit is opgezet uit liefde. Tot op de dag van vandaag ben ik onwijs dankbaar voor Shaima en GemsbyShy

by Eva van der Oordt on Gems By Shy
Wat een experience

Het bijzondere van GemsByShy is dat je niet zomaar betaalt voor een edelsteen, nee, je betaalt voor een hele experience. De geur als je het pakket openmaakt, de aandacht die er aan jou als persoon wordt gegeven, de extra info die je mee krijgt, en de A-kwaliteit van stenen die je krijgt, en het vertrouwen wat ze in je heeft, omdat je pas achteraf hoeft te betalen.
Je wordt continu op de hoogte gehouden van alles wat er gebeurd, en jij neemt de uiteindelijke beslissing.
Ik kan het iedereen aanbevelen!
Shy ziet JOU als persoon, en niet als nummertje.

by Jo-Ann on Gems By Shy
Grateful!

Wat ik zo mooi vind aan GemsbyShy is dat ze niet alleen haar producten verkoopt, maar ook echt haar spiritual wisdom met je deelt. Shy is zo een ontzettend oprecht persoon en die energie voel je gewoon door haar producten! Ik ben ontzettend dankbaar voor haar wijsheid en brand!!

by Ingrid on Gems By Shy
Top!

Al diverse malen kristallen/sieraden besteld. Er wordt alle tijd en aandacht besteedt aan je vragen. Ik heb een o.a. een persoonlijke steen aangevraagd en heb hier zo veel goede ervaringen/gevoelens mee. Langzaamaan ben ik mijn verzameling kristallen / stenen aan het uitbreiden. Zodat ik voor elk moment in mijn leven een kristal/steen heb 🙂
Ondanks dat het geen face-to-face contact is, voelt het erg vertrouwd en fijn aan.
Ik zou ook niet ergens anders mijn stenen/kristallen bestellen, omdat ik echt het idee heb dat bij Shy goed is. Kwaliteit is. Echt top. Ik kan het iedereen aanbevelen.

by Vanessa Langevoort Ruhupessy on Gems By Shy
Moonchild lief mensenvrouw.

Ze neemt altijd de tijd om je te helpen , en als je iets hebt besteld komt er een lief persoonlijk briefje bij...

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»